Klanten aan het woord

“De groene tuin geeft ons nieuwbouwhuis kleur”

Klanten aan het woord - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij - De groene tuin geeft ons nieuwbouwhuis kleur

Wat voor u telt, zijn natuurlijk onze resultaten. En die laten wij maar wat graag aan u zien. Het liefst niet zelf, maar via onze klanten. Zij zijn uw meest betrouwbare bron. In dit stuk vertelt mevrouw Van de Voort uit Warmond over de recente aanleg van haar nieuwe tuin:

“Onze tuin is een verlengstuk van onze woonkamer geworden”

Klanten aan het woord - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij - Onze tuin is een verlengstuk van onze woonkamer geworden 2

Omdat wij graag de ervaringen van onze klanten met u willen delen, laten wij in dit stuk mevrouw Kramers aan het woord. Zij vertelt over de recente werkzaamheden aan haar tuin:

Lekker moment van de dag

Een kopje koffie drinken in je tuin terwijl je kijkt naar al het groen en leven om je heen. Voor ons is dat een heerlijk moment van de dag sinds de aanleg van onze nieuwe tuin. Daarvoor was het een typische ‘nieuwbouw tuin’: kaal en onpersoonlijk. Ook keken wij uit op een muur met een groot grijs vlak. Niet echt uitnodigend dus. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een hovenier die onze tuin kon omtoveren in een fijne, natuurlijke plek met veel groen én die werkt vanuit een groenvisie die bij ons past.

De jaloezieën staan weer open

Zodra de eerste zonnestralen verschijnen of wanneer het weer het ook maar enigszins toelaat, bevinden wij ons graag buiten. Ik ben gek op vogels en vlinders en vind het heerlijk om deze diertjes in mijn tuin aan de gang te zien. Maar voordat Hoveniersbedrijf Rens de Rooij onze tuin onder handen heeft genomen, hadden wij onze jaloezieën vaker dicht dan open. Zij hebben de tuin weten te transformeren van een doorn in het oog tot een verlengstuk van onze woonkamer waar wij nu ontzettend van kunnen genieten.