Offerte aanvraag

U wilt een offerte aanvraag doen, omdat u een grote of kleine verandering wilt aanbrengen in uw tuin. Wij zijn benieuwd naar uw plannen en helpen u graag door advies te geven en bieden u inzicht in de tuinkosten. Afhankelijk van uw behoefte kunnen wij u voorzien van een passend advies.

Bent u gewoon nieuwsgierig of aan het budgetteren voor uw nieuwbouwtuin, dan vindt u alle informatie over kosten en mogelijkheden op onze pagina kosten tuinaanleg. Wilt u vlot beschikken over een gerichter advies en de kosten van de aanleg of renovatie, dan sluit online prijsindicatie goed aan op uw wensen. Wilt u persoonlijk contact, dan past een aanvraag voor een maatwerk tuinplan of tuinontwerp bij u.

Belt u liever, dan kunt u ons bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur via het nummer: 0252-684923.

Offerte aanvraag hoveniersbedrijf Rens de Rooij - tuinaanleg - tuinrenovatie - online prijsindicatie - maatwerk plan
Orienteren

Bent u in een oriënterende fase en benieuwd naar ideeën, tuinontwerpen en wat tuinaanleg kost? Wij hebben voor u een handige websitepagina boordevol tips aangemaakt namelijk kosten tuinaanleg. Ook vindt u daar een online prijsindicatietool om direct zelf de kosten te berekenen.

Prijsindicatie

Wilt u een iets gerichter advies kunnen wij geheel vrijblijvend en op korte termijn per e-mail een prijsindicatie toezenden. Vertel ons over uw ideeën en wij stellen een indicatie voor u samen. Deze wordt dan binnen 5 werkdagen toegezonden.

Maatwerk voorstel

Misschien bent u wel direct toe aan een maatwerkplan voor uw tuin, omdat u nu echt die gedroomde tuin wilt laten realiseren. Wij maken graag een afspraak om alle wensen en voorkeuren te bespreken, de tuin op te meten en u te voorzien van tuinadvies. Dit maatwerkvoorstel is binnen 10 werkdagen na het gesprek samengesteld.

Tuinontwerp

Heeft u ideeën en wensen, maar weet u dit niet samen te voegen tot een doordacht plan? Laat ons uw tuin ontwerpen. Na een persoonlijk gesprek maken wij een ontwerp met 3D impressie. Het tuinontwerp wordt binnen 15 werkdagen verzorgd.