Het verhaal en team achter Hoveniersbedrijf Rens de Rooij
Groen hart

Heeft u een groen hart? Dan bent u bij ons op de juiste plaats. Wij helpen u graag om een levendige, groene tuin aan te leggen en/of te onderhouden. Een groene tuin is er een die de fantasie prikkelt. Waar veel ruimte is voor leven en voor beplanting. Een plek die ervoor zorgt dat u graag buiten bent.

Werken aan een groene omgeving

Wij bouwen aan een groene omgeving. Dat doen we door te werken met verantwoorde producten. Producten die zorgen voor leven en evenwicht. Wilt u uw tuin volledig dichtstraten of een tuin vol kunstgras, dan zijn wij wellicht niet de aangewezen partij. Wij werken zoveel als mogelijk met apparatuur op stroomaccu’s opgewekt via zonnepanelen op ons bedrijfspand. Dat doen we om het milieu niet onnodig te belasten. Wij werken niet met gifstoffen. Deze stoffen zijn zo slecht voor de natuur, dat wij hier niet achter staan. Onze teamleden zijn zich ervan bewust dat ze in uw omgeving komen. Dus geen harde muziek, geen rommel en niet slordig werken, maar sociaal vaardige medewerkers die zin hebben om uw omgeving nog mooier te maken. Wij hebben de ambitie om in de regio bekend te staan als dé partij voor de aanleg en onderhoud van uw groene en levendige tuin.

Hoveniersbedrijf Rens de Rooij - groepsfoto - met tv presentator Ducan Abrahams van Uitstel van executie
Groentetuin

Als kleuter van 4 jaar had ik al mijn eigen stuk tuin bij mijn ouders. Ik was (en nu nog steeds) lid van het Wereld Natuur Fonds, spaarde dierenplaatjes en cactussen. Een kleine jongen met al een voorliefde voor planten, bloemen en dieren. Dit heb ik overigens niet van nature meegekregen van mijn ouders. Dolblij was ik dan ook met mijn buurvrouw, die van tuinieren hield. Samen hadden wij een groentetuin bij de Oude Weerlaan in Hillegom. Tassen vol met sperziebonen, sla en komkommers werden uitgedeeld aan vrienden en familie. Met 12 jaar kreeg ik eindelijk mijn eigen groentetuin met een grote vogelvoliere. Elke dag uit school ging ik op de fiets naar de Oude Weerlaan om heerlijk in mijn tuin te rommelen en de vogels te verzorgen.

Na de hogere tuinbouw school te hebben afgerond was er helaas geen tijd meer voor de groentetuin. Mijn voorliefde voor natuur heb ik voortgezet in de start van mijn eigen hoveniersbedrijf in 2001. Ondertussen run ik het bedrijf niet meer alleen, maar met een fantastisch team van groenliefhebbers.

Wij bouwen met zijn allen aan een groene omgeving!

Rens de Rooij

Het team
Hovenier Rens de Rooij - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij - Bouwen aan een groene omgeving

Rens de Rooij

Directeur

Office manager Maartje de Rooij - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij - Bouwen aan een groene omgeving

Maartje de Rooij

Office manager

Hoveniersbedrijf_rens_de_rooij_officemanager_mandy_sassenheim

Mandy van der Peet

Office manager

Hovenier en commercieel teamlid Marco de Vries - Sassenheim - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij - Bouwen aan een groene omgeving

Marco de Vries

Hovenier en commercieel teamlid

Hovenier en praktijkopleider Rene Helmers - Hillegom - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij - Bouwen aan een groene omgeving

René Helmers

Hovenier en praktijkopleider

Hovenier en praktijkopleider Jimmy van Strien - Noordwijkerhout - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij - Bouwen aan een groene omgeving

Jimmy van Strien

Hovenier en praktijkopleider

Hovenier Dylan Owel - Sassenheim - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij - Bouwen aan een groene omgeving

Dylan Owel

Hovenier

Hoveniersbedrijf_rens_de_rooij_hovenier_dion_noordwijk

Dion Heemskerk

Hovenier

Hoveniersbedrijf_rens_de_rooij_hovenier_therry_sassenheim

Therry Gest

Hovenier

Hoveniersbedrijf_rens_de_rooij_hovenier_paul_haarlemmermeer

Paul Hartog

Hovenier

Hoveniersbedrijf_rens_de_rooij_hovenier_jorg_de_zilk

Jorg van der Laan

Hovenier in opleiding