Zakelijk tuinonderhoud

U wilt graag dat uw bedrijfstuin een nette en verzorgde indruk achterlaat; dat het bijdraagt aan een positieve indruk van uw bedrijf. Dat begrijpen wij. Als gepassioneerde hoveniers met een groot groen hart, dragen wij hieraan graag bij.

Duurzaam en groen

Onze passie ligt bij groene en levendige tuinen. Tuinen die zintuigen prikkelen en nieuwsgierig maken naar wat er nog meer te ontdekken is. Een uitnodigende tuin waar mens en dier zich prettig voelt.

Bij het onderhoud aan uw kantoor- of bedrijfstuin houden wij zoveel mogelijk rekening met de natuur, het milieu en de biodiversiteit. Dat uit zich onder andere in deze drie speerpunten:

  • Geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen of gif
  • Zoveel mogelijk gebruik van accu-gereedschap
  • Rekening houden met plant en dier

Chemische bestrijdingsmiddelen en gif zijn slecht voor de natuurlijke omgeving. Het gebruik hiervan strookt met onze filosofie en dus verkiezen wij andere middelen. Waarvan wij wel gebruik maken is accu-gereedschap opladen door zonnepanelen. Hiermee wordt de uitstoot van schadelijke gassen beperkt en, bijkomend voordeel, wordt er minder geluid geproduceerd. Een win-winsituatie, voor u en onze hoveniers! En dat is niet de enige win-winsituatie. Na ons bezoek bent u namelijk niet alleen verzekerd van een natuurlijk onderhouden tuin, maar weet u ook dat er rekening is gehouden met plant en dier. Zo laten wij bijvoorbeeld graag wat blad in de borders liggen zodat het kan dienen als voedsel en als schuilplek.

Soorten onderhoud

Hecht u waarde aan een goed onderhouden buitenruimte waarbij de natuurlijke omgeving centraal staat? Sluit dan een onderhoudsabonnement bij ons af. Op deze wijze onderhouden onze hoveniers een aantal keer per jaar uw zakelijke groen. Zo heeft u ieder seizoen een prachtig visitekaartje voor uw onderneming. Heeft u geen behoefte aan een abonnement, maar wilt u liever onderhoud op oproep? Ook dat kan. Bel ons dan zodra u onze hulp kunt gebruiken.

Wilt u advies op maat voor het onderhoud aan uw zakelijke tuin? Of een afspraak met ons maken? Neem dan nu contact met ons op.

Tuinonderhoud abonnementsvormen
Tuinonderhoud - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij - onderhoudsabonnement tuin - 2 x per jaar - voorjaar en najaar 1

Tuinonderhoud zakelijk 2 x per jaar

Voorjaar & najaar

2 x per jaar tuinonderhoud

In het voorjaar en najaar wordt de bedrijfstuin helemaal op orde gebracht. Wij zorgen dat de tuin wordt voorzien van de belangrijkste onderhoudswerkzaamheden, zodat de bloemen en planten beter tot hun recht komen. U hoeft gedurende het jaar de tuin alleen bij te houden.

Tuinonderhoud - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij - onderhoudsabonnement tuin - 4 x per jaar - seizoen 1

Tuinonderhoud zakelijk 4 x per jaar

Elk seizoen

4 x per jaar tuinonderhoud

In elk jaargetijde krijgt uw buitenruimte een onderhoudsbeurt. Alle reguliere onderhoudswerkzaamheden worden al naar gelang de behoeften van het specifieke seizoen uitgevoerd. Al het zware tuinonderhoud wordt u uit handen genomen.

Tuinonderhoud - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij - onderhoudsabonnement tuin - 8 x per jaar - groeiseizoen 1

Tuinonderhoud zakelijk 8 x per jaar

Elke maand in het groeiseizoen

8 x per jaar tuinonderhoud

In het groeiseizoen van april tot en met november wordt de bedrijfstuin elke maand onderhouden. In deze periode bent u meer buiten en kunt u genieten van een buitenruimte in goede conditie.

Tuinonderhoud - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij - onderhoudsabonnement tuin - jaarrond 1

Tuinonderhoud zakelijk jaarrond

Elke 2 a 3 weken

Jaarrond tuinonderhoud

Het totale onderhoud van de bedrijfstuin wordt hierbij uit handen genomen. Elke 14 à 21 dagen, afhankelijk van het type tuin worden alle onderhoudswerkzaamheden structureel verzorgd. Ook het gazon ziet er altijd netjes en verzorgd uit.

Tuinonderhoud - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij - onderhoudsabonnement tuin - maatwerk tuinonderhoud 1

Maatwerk zakelijk abonnement

Afhankelijk van de tuinwensen

Maatwerk tuinonderhoud bedrijfstuin

Heeft u specifieke wensen? Wij stellen met u een gepersonaliseerd zakelijk abonnement samen.

Tuinonderhoud - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij - onderhoudsabonnement tuin - kennismaking onderhoudsbeurt 1

Kennismaking onderhoudsbeurt

4, 8 of 16 uur

Maak kennis met onze hoveniers en werkwijze

Het is toch fijn om eerst kennis te maken met onze hoveniers en een inkijk te krijgen hoe wij te werk gaan, voordat u overgaat tot een tuinonderhoudsabonnement. Wij bieden u de mogelijkheid om voorafgaand aan een abonnement een kennismaking onderhoudsbeurt af te nemen.