Tuinontwerp
Inventarisatie ontwerp

De eerste stap naar uw droomtuin is een tuinontwerp. Om tot een passend en verrassend ontwerp te komen bespreken wij in een persoonlijk gesprek uw wensen en ideeën. Met onze vakkennis kunnen wij u adviseren in het gebruik van (duurzame) materialen en diverse stijlen. Wij creëren graag levende tuinen waarin u de natuur kunt zien, voelen, horen, ruiken én proeven. Een tuin waarin u kunt genieten van de flora en fauna om u heen.

2D en 3D tuinontwerp

Om uw toekomstige tuin nog levendiger te maken, verzorgen wij het ontwerp in 2D en 3D. Als de tuin helemaal naar wens is samengesteld werken wij deze uit tot een definitief ontwerp. U heeft hiermee een passend en soms verrassend plan voor uw droomtuin in handen. Wilt u het ontwerp door ons laten realiseren, dan helpen wij u daar graag bij. Lees meer over tuinaanleg.

Tuinontwerp laten maken

Een tuinontwerp laten maken kan al vanaf € 495. Laat u de tuin ook door ons aanleggen, dan krijgt u 50% korting op het tuinontwerp!

Heeft u vragen bel tijdens kantooruren naar 0252-684923.

Tuinontwerp groene en levende tuin

Tuinontwerp achtertuin duurzaam, groen, vogelvriendelijk en vlindervriendelijkEen klant uit Leiderdorp heeft ons gevraagd een ontwerp te maken voor een achtertuin met veel groen en duurzame materialen.

In dit ontwerp hebben wij gekozen voor duurzaam geproduceerde tegels van MBI. Deze leverancier is ook aangesloten als Premium Partner van NL Greenlabel.

Daarnaast is in dit ontwerp veel ruimte gecreëerd voor inheemse beplanting. Vaste planten, heesters en bomen van Nederlandse bodem trekken veel meer insecten en vogels aan, dan uitheemse beplanting. Lees meer over de vogel en vlindervriendelijke tuin.

Wilt u ook een duurzaam tuinontwerp door ons laten maken? Vul ons contactformulier in of bel tijdens kantooruren naar 0252-684923.